Your search results

Recomandari

Dorim sa ne exprimam satisfactia legata de colaborarea noastra cu Domnii Constantin Pruteanu si Catalin Andrei reprezentatii agentiei imobiliare Proest Invest, legata de procedura de achizitie a terenului pe care vom realiza urmatoare investitie.

Am fost impresionati de seriozitatatea, puctualitatea, eleganta si bunele maniere ale celor doi, calitati extrem de rar intalnite in aceasta jungla plina de oameni neseriosi.

In consecinta ne-am simtit onorati sa lucram cu aceasta agentie iar increderea acordata a fost justificata.

Pusa Hack, General Manager - Exotique/Emidale

Recomandare Emidale

Avand in vedere relatiile comerciale derulate intre societatile noastre in baza contractului anterior mentionat, afirmam despre Comisionarul SC Pro Est Invest Bucuresti faptul ca, a dat dovada de profesionalism si seriozitate, oferind servicii prompte, asistenta si consultanta de calitate, ceea ce-l recomanda ca un partener de afaceri de incredere.
Dragos Dumitrescu, SC EGGER ROMANIA

Recomandare EGGER

Avand in vedere relatiile comerciale derulate intre societatile noastre in baza contractului anterior mentionat afirmam despre Comsionarul SC Pro Est Invest Bucuresti faptul ca, a dat dovada de profesionalism si seriozitate, oferind servicii prompte, asistenta si constultanta de calitate, ceea ce-l recomanda ca un partener de afaceri de incredere.
Radu Viehmann, Presedinte CA & Director General Turbomecanica SA

Recomandare Turbomecanica

 • Proest Invest

  CAVAR CENTER, Str.Turnu Magurele, Nr.270 D, Et.1, Sector 4, Bucuresti

  (004) 0743.880.000
         (004) 0735.811.811

  office@proestinvest.ro

  www.proestinvest.ro

 • Cautare